top of page

JENIS JENIS STICKER YANG KAMI HASILKAN

WHITE PP
KRAFT PAPER
MIRORCODE

MIRORCODE STICKER

STICKER MIRORCODE.png

jenis paling popular di kalangan penguna sticker. sesuai untuk semua jenis produk kecantikan dan pembungkusan pakaian, serta pembungkusan acara seperti hari lahir, ulang tahun, perkahwinan dan banyak lagi untuk rupa bergaya yang anda akan lakukan. sticker ini biasanya di gabungkan dengan lamination di bahagian permukaan untuk menambah kesan berkilat atau tidak berkilat

sticker mirorcode ini boleh diubah suai, bermakna semua label yang anda pesankan boleh dipotong kepada bentuk yang anda inginkan atau dipotong kepada saiz standard untuk memenuhi keperluan anda. Buat stiker anda unik dengan logo jenama anda atau karya seni - kami akan mencetaknya ke pelekat anda berserta matte/gloss laminate supaya kelihatan cantik dan kemas.

 

kalis air ★★★

panas ★★★

outdoor ★★

indoor ★★★★★

sesuai pada semua jenis permukaan dan tidak dicadangkan pada permukaan Coarse Glass / frosted glass & HDPE, LDPE and PP

SILVER FOIL
silver foil sticker.png

SILVER FOIL STICKER

Mahu membandingkan bahan label pembungkusan? Menambah rupa yang berkualiti tinggi dan mewah untuk produk anda adalah sangat mudah dengan Silver Foil sticker. Bahan SILVERVAC memberikan pembungkusan tambahan menarik . Pelekat silver ini boleh digunakan untuk produk kecantikan dan pembungkusan pakaian, serta pembungkusan acara seperti hari lahir, ulang tahun, perkahwinan dan banyak lagi untuk rupa bergaya yang anda akan lakukan.

Label foil boleh diubah suai, bermakna semua label yang anda pesankan boleh dipotong kepada bentuk yang anda inginkan atau dipotong kepada saiz standard untuk memenuhi keperluan anda. Buat stiker anda unik dengan logo jenama anda atau karya seni - kami akan mencetaknya ke pelekat anda dengan dakwat foil kami dan menjadikan produk anda lebih menarik dan lebih premium. 

 

Kalis air ★★★★

Panas ★

Outdoor ★★

Indoor ★★★★★

sesuai pada semua jenis permukaan dan tidak dicadangkan pada permukaan Coarse Glass / frosted glass

TRANSPARENT OPP
peel-stickers trasnperent final.png

TRANSPERENT STICKER

sticker yang unik ini sangat menarik digunakan pada perbagai jenis botol kaca atau plastik jenis transparent, tidak ketinggalan juga di pintu pintu kaca dan cermin seperti logo dan lain lain infomasi. ia juga sesuai untuk semua jenis produk, seperti produk makanan atau minuman, sesuai juga untuk produk kecantikan dan pembungkusan pakaian, serta pembungkusan acara seperti hari lahir, ulang tahun, perkahwinan dan banyak lagi untuk rupa bergaya yang anda akan lakukan. sticker ini biasanya di gabungkan dengan lamination di bahagian permukaan untuk menambah kesan berkilat atau tidak berkilat/frosted

label sticker transparen ini boleh diubah suai, bermakna semua label yang anda pesankan boleh dipotong kepada bentuk yang anda inginkan atau dipotong kepada saiz standard untuk memenuhi keperluan anda. Buat stiker anda unik dengan logo jenama anda atau karya seni - kami akan mencetaknya ke pelekat anda dengan dakwat foil kami dan menjadikan produk anda lebih menarik dan lebih premium. 

 

Kalis air ★★★★★

Panas ★

Outdoor ★★★★

Indoor ★★★★★

sesuai pada semua jenis permukaan dan tidak dicadangkan pada permukaan Coarse Glass 

bottom of page